• 0

Нямате артикули в количката.

Поръчка и доставка

Работим само с куриерска фирма Еконт Експрес. Всички приети поръчки се подготвят и изпращат на следващия ден. Поръчки, направени в събота и неделя се изпращат в понеделник. Ако има забавяне при изпращането ние се ангажираме да се свържем с вас на посочения телефон.

 

Поръчка

 

Ако имате затруднения може свободно да ни се обадите на тел. 0887 932 535. Плащането се извършва чрез наложен платеж при получаване на поръчката от куриера или чрез плащане с карта.

 

 Доставка

 

Работим с куриерска фирма Еконт Експрес. Цената на куриерските услуги се заплаща от клиента (включително и тези по връщане и замяна), като сумата варира между 5лв. и 7лв. в зависимост от това, дали е до офис или до адрес. Изпращаме всички поръчки с опция преглед и тест. Всички приети поръчки се подготвят и изпращат на следващия ден. Поръчки, направени в събота и неделя се изпращат в понеделник, а доставката отнема още един ден. Ако възникне забавяне при изпращането, ние се ангажираме да се свържем с вас на посочения телефон.

 

Връщане

 

Изпращаме всички поръчки с опция преглед и тест. Може да огледате вашата поръчка, да я пробвате и ако не ви допадне да ни я върнете, като в този случай заплащате само куриерските услуги, без стойността на продукта. Куриерите изчакват 15мин. Опцията преглед и тест ви дава възможност да огледате своята поръчка за дефекти и несъответствия преди да я получите и заплатите. Моля, обърнете внимание, че рекламация за явни дефекти на поръчката, след като я приемете, след извършения преглед и тест, не се приемат. Ако все пак, след като сте приели поръчката, решите да я върнете или замените, е нужно да ни уведомите в срок до 3 дни от получаването ѝ на тел. 0899 030 007. За да върнете или замените поръчката си е нужно артикулите да не са употребявани и търговският им вид да не е нарушен. При връщане, стойността на поръчката ще ви бъде изплатена чрез наложен платеж, след като приемем пратката. Нужно е да добавите опция „Преглед и тест“, като изпращате поръчката за връщане или замяна, в противен случай искането ви няма да бъде удовлетворено. Всички куриерски такси при връщане и замяна се поемат от клиента.