• 0

Нямате артикули в количката.

Какъв грим ще е модерен през лято 2023

Категория: Мода и красота

Докато се подготвяме за лято 2023, е време да обърнем внимание и на тенденциите в грима. Лято 2023 ще настъпи със смели и ярки цветове, свежа кожа и доза блясък. От ярки цветове до силен блясък, ето ги и най-интересните трендове в грима за лято 2023.

Ярки цветове

Ярки цветове

Една от най-значимите тенденции в грима за лято 2023 са смелите ярки цветове. Примери за това са неонова зелена очна линия, ярко розово червило и ярко оранжев руж. Забавлявай се с цветовете и бъди наистина смела и няма как да останеш незабелязана.

Блестящ финиш

Гланцираният ефект се завръща на мода за лято 2023. От гланцирани устни до блестяща кожа, тази тенденция със сигурност ще ти придаде свеж и младежки вид. За да постигнеш този вид, избери гланц за устни вместо матово червило, заложи на фон дьо тен с озаряващ финиш и нанеси хайлайтър във високата част на скулите и върха на носа.

Графична очна линия

Графична очна линия

Графичната очна линия е тенденция, която е на мода в последните години, но все още е силен тренд за лято 2023 г. Използвай очна линия, за да създадеш смела и драматична визия. Ако си начинаеща, заложи на очна линия тип писалка.

Блясък и още блясък

Брокатът и по-финият блясък се завръщат и е по-силни от всякога за лято 2023. Независимо дали е върху очите, устните или скулите ти, нотка блясък ще добави забавен и закачлив елемент към твоя грим. За да постигнеш тази визия, просто използвай, блестящи сенки за очи или насипен брокатен блясък върху очите или устните.

Свежа кожа

Въпреки че смелият и ярък грим е топ тенденция за лято 2023, естествената кожа със свеж вид също е актуална – т.нар. no-makeup makeup. За да постигнеш тази визия, използвай лека основа или BB крем и нанеси малко хайлайтър върху високите точки на лицето си.